AJet, Üsküp ile İstanbul arasındaki uçuşları başladı

AJet, Üsküp ile İstanbul arasındaki uçuşları başladı

AJet, 31 Mart'ta resmi olarak ilk uçuşlarına başlayarak Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp şehrine seferler düzenlemeye başladı.

Üsküp Haber - Yolcularını bu tarihten itibaren Üsküp'le buluşturan AJet, bölgedeki seyahat imkanlarını genişleterek misafirlerine yeni keşif fırsatları sunuyor.

AJet'in resmi olarak 31 Mart'ta başlattığı Üsküp seferleri, Türkiye ile Kuzey Makedonya arasındaki turizm ve ticaret ilişkilerine önemli katkılar sağlayacak. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan haftada 4 sefer düzenlenecek olan bu uçuşlar, her iki ülkenin turizm potansiyeline büyük ivme kazandıracak.


AJet'in Üsküp seferleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi bu güzergahta taşıyarak bölgenin turizm ve ticaret hacmini olumlu yönde etkilemeyi hedefliyor. Bu gelişme, Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp ile İstanbul arasındaki ulaşımın daha da kolaylaşmasını sağlayacak ve bölgeye olan turist akışını artıracak.

Üsküp'e yapılan ilk sefer sonrası düzenlenen lansmana Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Fatih Ulusoy, AJet Genel Müdürü Kerem Sarp ve AJet yöneticilerinin katıldığı öğrenildi.

- Haber Merkezi -