Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı Pendarovski’den İzmir'e geçmiş olsun mesajı.

Türkiye'nin desteklerini hiç bir dönem esirgemediği Kuzey Makedonya İzmir'de yaşanan deprem sonrası üzülen ülkelerden birisi... Çok sayıda siyasi destek mesajı yolladı..

Türkiye ve Kuzey Makedonya iki dost ülke. Bir çok ülke Türkiye'nin en büyük 3.kenti İzmir'de meydana gelen yıkıcı deprem nedeniyle mesaj yayınladı.

Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı Stevo Pendarovski'de, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla üzüntülerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Stevo Pendarovski şunları yazdı...

 “İzmir yakınlığında yaşanan korkunç deprem nedeniyle Türk halkına baş sağlığı diliyorum. Birkaç kişi yaşamını yitirdiği, iki yüz kadar kişi yaralandı ve ciddi maddi hasar meydana geldi.

Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan’ı da etkileyen deprem vesilesiyle komşularımıza da baş sağlığı diliyorum. Dualarımız, yakınlarını kaydeden ailelerle birlikte”

Güncel Haberleri

Herkesin uğrak yeri olan AVM batıyor! Mahkeme 3 aylık süre verdi
Emeklileri mutlu edecek gelişme! 100 bin TL ödeme yapılacak
Gaziantep'te 10 milyon TL'lik vurgun şoku!
Araştırma yapıldı, zeki olan çocukların hangi ayda doğduğu belli oldu
Kuzey Makedonya'da okuyan öğrencileri de ilgilendiriyor! İYİ Parti’den ‘denklik’ teklifi