Yılmaz Özdil kahroldu adeta içi sızladı yaşadığı üzüntüyü gözyaşları içerisinde aktardı

Kendisi de bir İzmirli olan Yılmaz Özdil yaşadığı üzüntüyü paylaştı. Yılmaz Özdil'in yaşadığı duygu dolu anlar herkesi çok üzdü. İşte ayrıntılar

Depremlerle sarsılan İzmir şimdi de şiddetli yağmurla boğuşuyor. Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'de bir İzmirli.

İzmir'de yaşanan sel felaketi çok sayıda evin hasar görmesine neden oldu. İşyerlerini su bastı. Canından olanlar ve yaralananlar oldu.

Bir evin duvarı çöktü bina tahliye edildi.

Kısacası İzmir adeta felaketi yaşadı. Belediye başkanı herkesi uyardı işiniz yoksa lütfen dışarı çıkmayın diye ricada bulundu.

İzmir böylesine bir felaketi yaşarken Sözcü yazarı Yılmaz Özdil herkes gibi kahroldu yaşadığı üzüntüyü sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile dile getirdi.

İZMİR'DE NE OLDU?

Bilindiği gibi İzmir’de gece saatlerinde başlayan yağış adeta İzmir'de afete dönüştü. İzmir genelinde bir çok ilçede Dereler taştı, trafikte olan araçlar sular altında mahsur kaldı.

2021 Şubat ayı yağış ortalaması metrekareye 102 kilogram olan İzmir'de geceden bu yana metrekareye 126 kilogram yağış düştüğü ifade ediliyor. Bu çok korkunç bir durum ve bu nedenle İzmir'de Kentin bütün derelerinde taşkınlar meydana geldi. Alt geçitler neredeyse tamamen tıkandı..  

Sözcü yazarı  Yılmaz Özdil, “Yer yarıldı, böyle deprem görmemiştik, gök yarıldı, böyle yağmur görmedik... Başın sağ olsun, geçmiş olsun canım İzmir’im” diyerek yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in paylaşımı şu şekildeydi.. 

Güncel Haberleri

Herkesin uğrak yeri olan AVM batıyor! Mahkeme 3 aylık süre verdi
Emeklileri mutlu edecek gelişme! 100 bin TL ödeme yapılacak
Gaziantep'te 10 milyon TL'lik vurgun şoku!
Araştırma yapıldı, zeki olan çocukların hangi ayda doğduğu belli oldu
Kuzey Makedonya'da okuyan öğrencileri de ilgilendiriyor! İYİ Parti’den ‘denklik’ teklifi